tisdag 11 maj 2010

Pigg och glad!Idag är en energisk dag! Jag är pigg och känner det som att jag orkar vad som helst! Underbar känsla, särskilt då jag sällan känner så och mest bara varit förkyld samt trött den senaste tiden. Har varit hos mamma och hjälpt henne göra i ordning på sin altan. I försenad namnsdags-present fick jag koppar med fat från Rörstrand som hon haft hemma hos sig och jag gått och suktat efter. Visst är de söta? Små, men då får man väl ta två koppar kaffe.
Sedan har jag lagat kvällsmat och nu funderar jag på att ta trimmern och röja bort en massa dött gräs längs gärsgården. Vore skönt att slippa se eländet! Men det känns också lockande att ta en kopp kaffe. Ska upp så tidigt imorrn så jag vill inte dricka kaffe för sent för då lär jag aldrig somna! När sambon kommer hem efter träningen så ska vi äta, så nog skulle jag hinna ta en kopp kaffe nu... det dröjer minst en timme innan han är hemma.
På fredag ska bandet min sambo lirar i spela igen. Då ska jag ju dit och min kompis C som bor i Stockholm ska komma ner och följa med. Det ska bli jättekul!
Nu ska jag gå och ta min kopp kaffe som jag tjatat om. Ha en fin fortsatt tisdag!

2 kommentarer:

  1. vilka söta små kaffekoppar, fin namnsdagspresent!

    jo precis, lite lagom pillgöra det där med tigerränderna... haha!

    SvaraRadera
  2. Vilka läckra koppor! Jättefina!

    Tack snälla för omtanken och kramarna du skickade, det värmer! Kramar Emmy

    SvaraRadera