måndag 10 maj 2010

Vilken helg!

I helgen var vi ju som sagt i Stockholm och roade oss! Vi hälsade på en härlig vän från förr som vi kallar "sudden". Det var ca 13-14 år sedan vi sågs, men det var precis som om ingen tid passerat! Underbart! Han har ett café inne på ett gym, (som jag gör smygreklam för på bild nr fyra). När vi lärde känna honom så hade han en kiosk i vårt lilla samhälle. Där samlades vi och hängde i timmar! Det var så roligt att träffa honom igen!
Det blev en del springande på stan, men jag köpte endast en ring och ett par örhängen. Jag hade i alla fall på mig dessa bijouterier när vi var på Caliente för att äta tapas på lördags kvällen. Första bilden ni ser på min underbara vän C är därifrån. (Jag försökte ta bilder på maten, men kameran jag hade med mig är skräp så det blev inget med det!) Andra bilden är på mig och E, min barndomsvän som känns som min syster! Vi var ett tjejgäng på åtta personer, alla från Jönköping.
Senare på kvällen hamnade vi alla på olika ställen, men jag och två till kom in på ett ställe som heter Pure. Det var värsta dansstället med massor av folk och extremt hög musik. Hade säkert varit kul om jag varit tio år yngre och riktigt packad, men jag kände mig bara i vägen! "Ursäkta, men kan tant få komma fram till baren? Jag vill bara ha ett glas vatten." Kvällen började bra med tapas och sedan en mellanlandning i lägenheten för lite förfest, men slutade inte lika bra då jag och C mest satt av tid inne på Pure. Nåväl, det var kul att träffa alla åtminstone.
På söndagsmorgonen- eller snarare mitt på dagen- så var vi på Kompott och åt brunch. Det var jättegott och ett mysigt ställe. Sedan var det dags att dra sig till centralstationen för att hoppa på bussen mot Jönköping. Det var jättekul att vara i Stockholm, men väldigt gott att komma hem också!

1 kommentar:

  1. Låter som en toppenhelg! Härligt det där med gamla vänner som man träffar och det känns som om tiden stått still sedan sist. :-)

    SvaraRadera