tisdag 18 maj 2010

Biten av vampyrer...

Den här boken fick jag av min sambo, för de trycker den på hans jobb. Av ren artighet mot honom så tänkte jag att jag väl får ge den ett försök och jag har verkligen blivit helt såld! Den är jättebra och jag sträckläser den! När jag väl måste göra något annat så är det svårt att lägga ner den. Trodde inte att jag tyckte det var kul med vampyr-berättelser. Det har ju gått- eller går fortfarande?- en serie på TV som heter True blood som är baserad på den här boken och efterkommande. Jag har inte varit det minsta intresserad av att se på serien och inte heller de där Twilight-filmerna, men boken är riktigt beroende-framkallande! Nu börjar jag överväga att åtminstone se de omtalade Twilight-filmerna... vem hade trott att jag skulle bli vampyr-biten? Hihi!

3 kommentarer:

 1. Twilight är underbart bra! Börja med att läsa böckerna för de är bättre än filmerna fast de är också bra! :) får nog läsa denna boken med. :)

  SvaraRadera
 2. Jag var också jätteskeptisk till hela vampyr-hajpen - men maken övertalade mig att ge True Blood en chans och jag är såld. SÅ bra!

  SvaraRadera
 3. sv: Tack så mycket =D

  Jag gillar såna böcker mer än filmer =)

  SvaraRadera