måndag 10 augusti 2009

Snart är det höst!
Hej alla glada! Satt och gick igenom inläggen på bloglovin och fick härlig inspiration! Av husmusen fick jag veta att Cult släppt en höstkatalog med sina nyheter och jag gick direkt in på den hemsidan och klickade hem ett exemplar. Sedan visade flera andra kul saker de gjort i sina hem och jag känner hur det kliar i fingrarna efter att jobba lite här hemma och få det fint till hösten så man inte har något emot att kura skymning när den tiden kommer. Ska åka till Ikea idag med min kompis E. Förhoppningsvis hittar jag något läckert att ta med mig hem. :-) Längtar dessutom efter att få nya Ikea-katalogen i brevlådan! Men bara en vecka kvar...
Hittade en, för mig, ny designer att bli förtjust i: Sofie Sjöström. Kolla in hennes härliga kuddar och annat här. Jag gillar ju grönt.
Ovan ser ni tre bilder som hör ihop med veckans fototriss. Man ska lägga ut tre bilder med ett tema och sen ska läsarna gissa temat. Mitt är kanske inte så svårt, men ett tema likväl!
Ha en skön måndag!

12 kommentarer:

 1. Congratulations to your space and photos, I encourage you to photoblog http://photosphera01.spaces.live.com

  Greetings from Italy

  Marlow

  SvaraRadera
 2. Jag kommer inte på vad du har för tema.....
  Ett tag tänkte jag, har du samma som jag, men brevlådorna passar inte in där.

  Ha det gott // Nettan

  SvaraRadera
 3. Hej! En "SOMMARKVÄLL"?....

  SvaraRadera
 4. Tack ska du ha! Ja det var en härlig picknick!

  SvaraRadera
 5. OCH en jätterolig 50-årsfest! (såg din kommentar om det först nu)
  verkligen lyckat blev det!

  SvaraRadera
 6. Hej allihop! Temat är så enkelt som en sommarkväll. :-) Grattis till My som gissade rätt!

  SvaraRadera
 7. sv: ja det var riktigt gulligt av henne!

  SvaraRadera
 8. Hej! Såg att du frågande angående prenumeration på min blogg. Nu finns RSS-ikonen på sidan där man kan prenumerera på mitt rss-flöde (inläggen). Annars kan man alltid bara trycka på bokmärken - prenumerera i själva webbläsaren. Samma sak som att klicka på rss-inkonen.

  Har du bloglovin finns jag där också. ;)

  SvaraRadera
 9. Kul att du gillar den förresten! :D

  SvaraRadera
 10. Är det höst som är temat, som rubriken säger? Annars säger jag ljusstrimma, en liten gnutta ljus på hallonet, under ena brevlådan och kvällssolen på sjön. Min favorit i trissen är brevlådorna, för djupet och som symbol för all trevlig höstpost som klädkataloger, kurskataloger, ja och så klart IKEA-katalogen :-) Ah, klart Cult kommer med höstnyheter också, och sån tur att butiken där jag är stammis och handlar (allt för mycket) Cult-grejer öppnade igen efter semestern idag, då ska jag gå och be om en katalog. Sofie Sjöströms härliga gröna kuddar har jag sett bilder på, riktiga pärlor.

  Monkan, snyggt namn :-) Jag tror nog inte att vi är de enda "Monkan" i bloggvärlden :-) men nu när du säger det, jag har aldrig sett nån annan i något av alla fototeman jag är med i, faktiskt inga andra "namnkrockar" heller tror jag. Två olika Monica med c har varit med vad jag sett.

  Men mailadress? Ser du min mailadress...? Och i så fall är frågan var, och vilken av de olika jag har... Eller kan det vara så att du såg din egen, nedanför kommentarsrutan :-)

  I din profil står att du läser Dean Koontz, har varit en favorit för mig också :-) Började med Stephen King och gick sen på tyngre grejer, Koontz :-) Jag har massor av båda (mest på engelska). Fast numera läser jag mest "de svenska deckardrottningarna", Camilla Läckberg, Mari Jungstedt, Åsa Larsson och Liza Marklund.

  SvaraRadera
 11. Härligt tema och superfina bilder...nu gäller det att ta vara på kvällarna,..maria

  SvaraRadera
 12. Tack igen allihop för era kommentarer! Ska kanske tala om att det faktiskt är min sambo som tagit bilderna. Jag tycker de är jättefina! :-)

  SvaraRadera