fredag 21 augusti 2009

bomber och granater!
Har inte skrivit på ett tag nu, men man ska ju skriva när man har något att skriva om. :-) Har sett på några bloggar att man visar sina servett-hållare så jag visar nu min dito. En glaskupa som egentligen är ett kakfat, men tyvärr sällan får användas till det...
Igår fick jag Panduro-katalogen och har nu frossat i den och försökt bestämma mig för något pyssel och det kanske blir två Tilda-änglar... men jag är en pappersnörd! Gillar inslagspapper, brevpapper och vykort. Så där finns ju också mycket man kan göra. Jättefina julkort och sådant. Jag är lite gammaldags av mig för jag skickar faktiskt julkort. Tycker att det är så roligt att få själv och då får man ju skicka egna så att folk måste skicka tillbaks. Hehe! Så mycket att välja på och så lite tid!
Idag har jag bakat. Kors i taket! Jag gjorde cupcakes som kallades "chokladbomber". Allt med choklad älskar jag! De blev dock kanske inte så som de skulle... först reste de sig så maffigt i ugnen, men så såg jag plötsligt hur luften gick ur dem en efter en..! Medan jag smälte vit choklad till frostingen så glömde jag muffinsarna i ugnen lite... men de klarade sig. Ska bre på frostingen snart och sen får vi se om de går att äta. ;-)
Ha en trevlig helg!

3 kommentarer:

 1. Ha ha, lovar att jag ska skicka ett julkort till dig.
  Tur att du har vit frosting på, så slipper det brända synas, skit i om det smakar röven - du har i alla fall bakat (själv köpte jag färdiga frysta bullar från frysdisken på Willys igår)

  SvaraRadera
 2. jag skickar också alltid vanliga hederliga julkort! älskar det! hihi! och kan inte hjälpa att bli lite besviken när man får ett julkort per email av någon vän.. fy så trist! haha!
  papper ska det vara!

  de där chokladmuffinsen lät inte helt fel! jag älskar också allt som har med choklad att göra!

  tack så mycket!

  SvaraRadera
 3. Med namnet chokladbomber kan det inte bli fel. :-)

  Dina servetter har verkligen ett hus som heter duga. :-)

  SvaraRadera