måndag 24 augusti 2009

läkarskräck? Inte då!

Har varit sjuk i helgen. Magont och feber. Har faktiskt vaknat med magont varje dag i snart tre månader, så nu ska jag ringa vårdcentralen och se vad de säger. Det kan ju inte vara helt normalt...
Varför är man så dum som tjej? En kille hade ringt vårdcentralen efter tre dagar med magont, men en tjej tänker att "det går nog över" och så rullar allt bara på och rätt vad det är har det gått tre månader och man får sig en reality check! Hallå, vakna, liksom! Jag gillar inte att gå till läkare så där jättemycket... vem gör det? Inte för att jag är rädd för dem eller så, men det är ju aldrig kul att sätta sig på den där högst obehagliga britsen med papper som lakan och till en helt främmande person blotta sina kroppsdelar som ska klämmas på. "Gör det ont här?" Ehh... ja, du lägger liksom hela din kroppstyngd bakom så jo, det gör nog rätt ont. Eller om man har brutit ett ben så ska de trycka och dra och frågar även då om det gör ont. Nä, för fan, det är lugnt! Sätt på ett plåster så kan jag gå sen..!
Jag återkommer om mitt magont. ;-)

2 kommentarer:

  1. nä men oj, gumman. Vad bra att du ska dit o kolla upp det! Tänker på dig. massa kramar från mig. Krya på dig!!

    SvaraRadera
  2. Usch stackars dig! Jag har också bäddat ner mig i sängen idag för jag har ont i magen (vi får tänka på varann...) Fast mitt beror på att jag inte tål laktos, och smart som jag är drog jag i mig en kaffe latte. Den såg ju såååå god ut... Krya på dig gumman och lycka till hos läkaren. Tänk på att doktorn alltid tittar efter så att man inte är hård i magen och det finns bara ett sätt att undersöka det på ;) Puss på dig!

    SvaraRadera