lördag 15 augusti 2009

Mera mitt hem!


Här kommer vårt vardagsrum. Som det var innan och så efter förstås. Den vita mattan man ser under soffbordet på ena bilden ligger numera under matbordet som inte har någon matta på bilden. Som ni ser ligger det en plommonlila matta under soffbordet nu. (Från Ikea...) Skåpet i hörnet har jag med mig hemifrån. Mina föräldrar hade det under hela min uppväxt. Den lime-gröna stolen vid det stora fönstret är en favvo. Den är vänd mot öppna spisen och trots att den är "armlös" så är den superskön att sitta och slappa i! Ett skylt-ex från svenska hem vi köpte billigt av min sambos brors flickvän. Apropå öppna spisen så går det tyvärr inte att elda i den, men vi tänder ljus i den och myser till det ändå. ;-)
Svårt att tro att det bruna rummet på de första bilderna är samma rum man sedan ser... man glömmer bort hur stor skillnad det blev! Bra att påminna sig själv ibland. För just nu ser vi bara allt vi inte har gjort, men tänker inte på allt vi faktiskt har förändrat och förbättrat!

2 kommentarer:

 1. Hej! Kan inte klistra in mitt svar.:S
  Svarade inne hos mig. :) Vilka härliga färger du har i vardagsrummet. :)

  Lime är så härligt och tillsammans med lila blir det fräckt. :)

  /Malin Inspiration & design

  SvaraRadera
 2. så fint!
  grönt, vitt och lila är superfint ihop!
  mysigt med ljus i kakelugnen, i mitt barndomshem har vi tre kakelugnar varav bara en går att elda i. de andra har vi haft ljus i, och det går ju likabra det!

  tack så mycket! ajdå, förstår att det kan vara svårt att få ihop det om man fyller på lucia.. :-( fast det är ju ganska mysigt med luciatåg på ens födelsedag!

  tack tack, vad snäll du är! kul att du gillar mina bilder!

  SvaraRadera