tisdag 7 april 2009

Prinskorv och you tube

Jisses, vad trött jag är idag! Helgens äventyr har nog kommit ikapp mig. Vi hälsade på min barndomsvän med familj. Hon har en dotter med sin sambo och två bonusbarn. Det var med andra ord tre barn i huset och vi är inte vana vid ett enda! Det är härliga ungar dock! Fulla med bus och fantasi, som det ska vara! Det var så kul att träffa min väns dotter och se hur hon vuxit, hur mycket hon pratar samt hur framåt hon är! Mycket tack vare bonusbrorsan, tror jag. Mer vild än tam! Sen ska jag inte skylla på barnen för på kvällen intogs det en hel del vin... mycket gott! Vi åt smarrig trerättersmiddag som min duktiga kompis ordnade och satt uppe sent. Så där som vuxna gör. Men eftersom vi lever på 2000-talet så roade vi oss med you tube-klipp istället för T.P. Att titta på folk som ramlar är ju fasligt kul! Därför ser jag fram emot svenska versionen av I survived a japanese gameshow. Tänk er bara Anna Book utklädd till prinskorv som får stryk av en jättebuddha! Bättre än wipeout för tusan!
Har bestämt mig för att tipsa om en ny film varje vecka, då jag är släkt med Nils-Petter Sundgren... så den första filmen jag tipsar om är: Seven pounds med Will Smith. Se den och gråååt!

2 kommentarer:

  1. Det går visst att lägga upp flera bilder på en gång! =) det smidigaste är också om man minskar ner dem lite innan man laddar upp dem för det blir så tungt när det är webbaserat.

    SvaraRadera