söndag 5 april 2009

Hjärndöda människor!

Tittade på The Voice-sändningen på TV imorse och där var Katrin Zytomierska med och pratade om en rubrik på tidningen Häntextra´s framsida som gällde Daniel da Silva, varpå han hade ringt upp tidningen för att prata med den ansvarige. Han fick prata med nå´n chef som hette antingen Bernt eller Bengt och försökte förklara varför rubriken gjorde honom ledsen, men tro inte att den här chefen hade någon som helst förståelse! Det gällde ju så klart Daniels skilsmässa och till sist bräker Bernt/Bengt ur sig: du skulle inte ha skiljt dig då!
På ett sätt kan jag förstå och även tycka att det är bra att någon säger ifrån och talar om för de här människorna som jobbar för en så´n skitblaska att de är dumma i huvudet, men problemet är ju att det inte kommer göra någon nytta! De fortsätter vara samma idioter och trycka liknande rubriker så länge folk köper skräpet!
Sen tycker jag apropå The Voice att Sanna Bråding som är stand-in för josefin Crafoord, (eller hur det stavas...), borde få ersätta henne helt!! Hon är grym och har lite innanför pannbenet till skillnad från Josefin som kan prata i en kvart om ett tryck på sin T-shirt! Who cares??!!
P.s: det här skrevs egentligen fredagen den 3/4-09.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar