söndag 12 april 2009

Grillkväll gånger två!


I helgen har det ju varit underbart väder och vi har grillat två kvällar på raken! Redan! Så härligt det är att kunna sitta ute och äta. Allt smakar så mycket bättre då, inte sant? Trots att jag har jobbat så har jag verkligen njutit av påskhelgen.
Det har varit custom motor show i Jönköping som vanligt den här helgen och det har märkts! Ölburkar och skräp på nästan varje större parkering och på A6 fick de utrymma Coop-parkeringen för att det var sådant kaos! Måste man verkligen vara en plåga bara för att man åker raggarbil och dricker bärs? Jag tror inte att de äkta raggarna är de värsta dock utan det är nog mer andra puckon som rider på vågen, så att säga. Skönt att man inte bor inne i stan längre. Oj, det var moget sagt!

3 kommentarer:

 1. Åh det ser ju bara för gott ut! Hoppas att det smakade därefter med ;)

  Kram

  Karin

  SvaraRadera
 2. Tack för din fina kommentar :-) Välkommen till bloggvärlden. Själva firar vi 3-månader... :-) Gott med grillat! Puckon finns det gott om i alla kretsar tyvärr...

  SvaraRadera
 3. bara för upplysning :) det var inte raggarna som var på A6, det var street race pojkarna som brände däck... Vi andra höll till nere på Atollen, men kan hålla med om att nedskräpningen är onödig.

  / Jenny

  SvaraRadera