måndag 2 januari 2012

Att fira nyår som en valross.

Här kommer en enda bild från nyårsafton, som är väldigt på pricken! Haha! Jag satt mest som en strandad valross och tittade på alla andra. Värdparet hade ordnat med lekar och jag deltog inte i de som innebar att man skulle stå framför tv:n och åka skidor. De har en kinect med många roliga spel och jag hade gärna deltagit, men det var liksom lite omöjligt... däremot hade de också ordnat ett quiz och då var jag ju med.
Det var jättetrevligt, fullt ös med alla barn och vi såg mängder av fyrverkerier från värdparets kök med panoramafönster som vetter ut över vättern. Dock var tyvärr maten en besvikelse, huvudrätten i synnerhet. Det var fläskfilé med potatisgratäng och sås, men gratängen var inte klar, fläskfilén smakade ingenting medan såsen bara smakade buljong. Annars var det ju väldigt smidigt med catering. Sällskapet vägde dock upp matfadäsen! :-)
Snart ska vi åka och träffa barnmorskan igen samt göra ultraljud. Spännande! Vet ni att det skulle kunna vara bara typ fyra veckor kvar tills de föds! För det är vanligt att man får mellan v. 35-37 och idag gick vi in i v.32. Mamma mia!
Hoppas ni haft en kanonbra nyårshelg och en fin start på det nya året!

1 kommentar:

  1. Oj, vad fort det har gått. Tyckte att det var precis du berättade att du var gravid. Kul! ser fram emot att se de små liven här. :-)

    Låter som en kul nyår - även om maten var trist. Och du... passa på att sitta. Snart blir det andra bullar. ;-)

    Gott nytt!
    Kram Malin

    SvaraRadera