måndag 9 januari 2012

Massa saker blir det.

Hallå på er! Läget? Själv har jag en bra dag när jag känner mig rätt pigg. Skönt för en gångs skull! Kan faktiskt bero på att jag i några dagar nu tagit järn-tillskott. Var så fruktansvärt trött i början av förra veckan så jag tänkte att jag skulle prova och det verkar banne mig funka! Men det tog c:a en vecka innan jag kände av det.
Sitter och kollar på babysitters. Det ska ju tydligen vara bra att ha sådana- särskilt när man får tvillingar. Det stod i en pärm vi fick från tvillingklubben att det var så smidigt att kunna bära båda bebisarna i dem när man ska förflytta sig i huset. Så alltså ska det vara handtag på. Undrar hur mycket prylar första gångs-föräldrar köper på sig som de sedan knappt använder! Men babysitters är nog rätt användbart. Eller?
Den här ser väl inte så tokig ut? Det är handtag och en båge där man kan hänga saker de kan titta på. Trist bara att man måste köpa två av allt! Ekonomiskt alltså.
Nu kommer en kompis på lite fika! Vi hörs!

2 kommentarer:

  1. Smart! Roligt att du känner dig piggare!

    SvaraRadera
  2. Sådan modell som är på bilden använder man, tror de kallas "vippstol". De kan ju ligga där från tidig ålder dessutom, det finns liggläge etc... Annars är ju dubbelvikt täcke bra tycker jag- ta ett snyggt påslakan så ser det ut som en snygg matta :-) de kan varken trilla ner eller slå sig på något förhoppningsvis...
    Tror jag har en vippstol som en kompis lånat, om du vill kan du i så fall få låna eller köpa den- nu vill jag bli av med grejerna... Vet bara inte vart den finns för tillfället.../Lövan

    SvaraRadera