tisdag 3 januari 2012

Nu vet vi..!

Hej!
Sitter och väntar på att Claes ska komma hem efter träningen och lyssnar på ovädret utanför. Det slår mot rutorna så det känns som att man sitter i en biltvätt. Ser inte ett skvatt ut, men det är ju inget att se..!
Igår gjorde vi ju ultraljud och fick faktiskt veta vad det är för kön på barnen. Det där är ju väldigt tudelat, många som tycker att man förstör överraskningsmomentet och att det ju inte spelar någon roll så länge barnet/barnen är friska. Självklart är det viktigast att barnen är friska, men nu vet vi ändå vad vi får och jag längtar faktiskt ännu mer nu när jag vet! Vi vet vad vi har att ta emot och jag känner att man kan knyta an till barnen ytterligare lite till nu när man kan säga: "Grabbar, ta det lugnt med sparkarna"! Japp, två pojkar ligger därinne och fajtas. Båda har lagt sig med huvudet neråt, vilket är idealiskt enligt läkaren. (Det förstår nog de flesta...) De väger runt två kilo per skalle och var som vanligt väldigt livliga medan läkaren försökte få bra stillbilder så hon kunde mäta lårben, midjeomfång och skallen.
2012 kommer bli ett roligt, känslomässigt krävande, spännande och tufft år och jag känner mig mer än redo!

2 kommentarer:

  1. Jag tror att faktiskt att även jag skulle ha velat veta könen om det fanns en möjlighet till det. Det är så många tankar som vandrar runt i det lilla ägget under graviditeten och jag mamma få lite förhandsinformation så tror jag att graviditeten upplevs som lite enklare.

    Jag följder dig med spänning och ser verkligen fram emot din nedkomst!

    Kramar till er båda

    SvaraRadera
  2. Åh, så kul! Vi tog också reda på vad vi skulle få. Varför vänta? ;-) Kul!

    SvaraRadera