lördag 7 januari 2012

Barnvagn=check!

Den här typen av barnvagn blev det; en duo easywalker. En röd. Jäklar vad lättkörd den är! Riktigt skön att hantera och smidig att fälla ihop.
Vi köpte den begagnad av några i Göteborg som också hade tvillingpojkar. De var så himla trevliga! Gav oss en massa tips som 90-minuters-regeln. Att när barnen varit vakna i 90 minuter så ska man kolla efter tecken på att de är trötta och lägga dem innan de somnar själva. På det sättet riskerar man inte att de somnar i famnen och sedan vaknar när man ska lägga dem och de vänjer sig mycket snabbare vid att somna i sin säng. För dem hade det funkat kanon och deras pojkar somnar i sina sängar utan att behöva vaggas eller läsa saga för eller något, bara att lägga dem och lämna rummet- enligt dem.

När vi kom in i Göteborg igår så fick jag mina första känningar av förvärkar! Det var ju högst olämpligt, tänkte jag, men det var ju bara att andas sig igenom sammandragningarna och mensvärken. Samtidigt var Claes lite stirrig över trafiken och ville att jag skulle hjälpa honom hålla koll på hur vi skulle köra. Väldigt lätt att koncentrera sig på det..! Som tur var gick det ganska snabbt över, men det var inte kul att det kom just då.
Många undrar om jag har några cravings nu när jag är gravid, men det har inte varit speciellt mycket. Dock fick jag idag ett enormt sug eller kanske en längtan efter att spela badminton eller innebandy! Oj, vad jag längtar efter att bli mer rörlig igen, kunna träna, promenera, bara göra något så simpelt som att ta på mig ett par strumpor utan att stöna och flåsa som en... ja, en gravid!
Idag plundrade vi granen och har slängt ut den. Rätt skönt, jag anser inte att det är jul nu längre även om tjugondedag knut inte varit.
Hoppas ni har en bra helg! Min/vår lär bli väldigt lugn. :-)

1 kommentar:

  1. Fin vagn!
    Det kommer gå fin fint det där! Bra att få tips av andra tvillingföräldrar...
    Kram Lövan

    SvaraRadera