onsdag 4 januari 2012

Ack, den sommaren...

Här kommer några väldigt försenade bilder från när vi var i Stockholm i juli och hälsade på Carro och Fredrik samt deras son. :-) Vi vandrade upp till söders höjder, åt på en urgod indisk restaurang och bara gick omkring på stan i sommarvärmen! För det var varmt!
Jag uppe på söders höjder.
Tappade nappar som någon hängt upp.
Då var jag blond, det är jag ju inte nu. Jag var också väldigt tidigt gravid och kunde fortfarande röra mig utan problem. Good times!
Nu när det känns som att vi väldigt snart har våra bebisar ute så börjar man fundera på knasiga saker. Eller, kanske inte? Vi funderar på om man har åkpåsar i liggdelarna på vagnen, hur mycket man egentligen ska klä på de små liven för de får ju inte frysa, men inte bli för varma heller..! Märks att vi är första gångs-föräldrar, inte sant?
Jag vill verkligen handla hem så att vi har skötborden klara, (vi ska ha ett på varje våning), spjälsängarna redo, (samma där: en på varje våning) och bara kan känna oss materiellt redo åtminstone. :-)
Längtar till kommande sommar när vi har våra pojkar och åker till landet med dem, eller storstan, eller vart som helst! Mysigt!

5 kommentarer:

 1. åhh va fint!! Åh grattis till små pojkar=) så himla kul, då kan bonnie busa med pojkarna o kasnke hitta en framtida man =) hoppas allt känns bra! tänk va snabbt tiden gått känns som nyss ni berättade det och snart är de här!!! ha de bäst kramar

  SvaraRadera
 2. birgitta andersson4 januari 2012 23:37

  Ja det är bra med åkpåsar. Då behöver man inte bylta på dom så mycket, om dom blir för varma så öppnar man bar lite. Dom säger till själva ! Jag lovar !!

  SvaraRadera
 3. Åh, sommaren! Känns avlägset. Blond och smal ser du ut. :-)

  Åkpåse är toppen. Hur mycket de behöver på beror ju på hur kallt det är ute såklart, men är det som nu behövs det ju inte så mycket. Skönt att slippa bylsa på så mycket.

  SvaraRadera
 4. Hahahaha.... de där tankarna om hur man ska hjälpa de små känner jag igen. Det du ska komma ihåg är att de fryser inte lika mycket som du själv kommer att göra och att de kan vara törstiga. Jag klädde min första son så pass varm att han fick värmeutslag och skrek av ilska. Det du kan tänka på är att lätta på klädseln när du t.ex. kommer in i en affär. De mår mycket bättre då.

  Det tog mig tid att förstå att de inte alltid var hungriga utan törstiga. Märkligt men jag hade sådan fokus på just maten.

  När var nedkomsten?

  SvaraRadera
 5. Åh alltid så kul när ni är här o hälsar på! Nästa gång med 2 små killar...:) Ha en härlig helg världens bästa Monika!!! Kram Elona

  SvaraRadera