måndag 6 juni 2011

Bemärkelsedag.


Jag och C- som har lite längre hår nuförtiden.
Idag har jag och C varit förlovade i 14 år. 14 år! Det är ju helt sjukt, särskilt med tanke på att ingen av oss har någon ring... undrar hur länge till jag får vänta innan han friar. (Tänkte hon bittert.)
Han har tappat sin ring och min är för stor och inte så himla kul heller. Vill ha en rätt bred i silver, gärna med någon liten sten i och graverad på insidan, så klart. (Bara så du vet, älskling.) Den jag har nu uppfyller bara det sistnämnda, i övrigt är den i guld och ganska smal.
Om exakt en månad har vi varit ihop i 15 år och det ska vi fira! Hur vet vi inte än, bara att vi ska hitta på något.
Förresten så var kryssningen skitkul och helt galen! Vi är ett underbart gäng som har så himla kul ihop! Det enda jag ogillar var att jag lyckades glömma köpa batterier till kameran så jag tog aldrig några bilder. Men min kompis tog en massa så jag kan nog få några av henne att lägga upp så småningom.
Hoppas att ni mår bra och har haft en fin helg samt nationaldag. Pöss på er!

4 kommentarer:

 1. Vad trevligt att få ser er tillsammans på den här bilden. Nu får grabben skärpa sig. Det är bara att gå ner på knä och säga de rätta orden!

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Såg att du efterlyste vinnare hos mig.

  Kom hem i söndags efter en veckas semester och har inte hunnit stämma av vinnare med Johanna ännu.... Ta det lugnt... Det kommer!

  Mvh

  Karin

  SvaraRadera
 3. VARFÖR HAR DU TAVLA MED LISA RINNEVUO???? GE MIG GE MIG!!!! :-)

  SvaraRadera