tisdag 28 september 2010

Min helg- varning för långt inlägg!





Hello fellow bloggers! Hur många av er det nu är som läser här... men, jag är inte bitter utan tänker tala om hur fantastisk min helg har varit!
Det började i fredags med en riktigt lång, men också väldigt rolig bilresa upp till hufvudstaden med mina två sköna, frispråkiga väninnor E och M. Vi stannade till i Linköping och gick in på Ikea där vi köpte med oss lite hälsosam färdkost: chips, en chokladkaka, nötter, delicatobollar och "swedish fish". Sedan åt vi på Max innan vi drog vidare. Efter några kilometer mådde vi väl lite halvbra, kände oss väldigt mätta och konstiga i magen. Undrar varför..?
När vi nådde vår destination så mötte vi upp en fjärde underbar kompis som hade varit i Stockholm sedan kl nio på morgonen medan vi kom fram runt kl två. Hon var lika glad för det och fortsatte shoppa med oss. :-)
Vid halv sex delade vi på oss och jag åkte mot stadion för att komma hem till min fina vän C där jag skulle sova över natten. (De andra skulle bo hos en kompis i Solna.) Väl framme hos C var jag helt slut! Jag fick ju släpa på min något överdimensionerade väska när vi gick på stan så min kropp var lite mör. Dock fick hon mig genast på gott humör med en liten present! Ett gulligt hjärta av ståltråd med pärlor och en liten kristall i mitten. Jag hade en present till henne med eftersom hon nyligen fyllt år. Två handdukar och rosa servetter från H&M.
Efter vårt present-utbyte så lagade hon jättegod mat till mig och hennes kille! Pasta med fläskfilé och svamp samt crème fraiche. Vi åt och blev jääättetrötta, men hade bokat bio till kvällen så det var bara att bita ihop och pallra sig iväg. Det blev Money never sleeps och jag tyckte att den var riktigt bra! Michael Douglas är bara överlägsen!
På lördagen sov vi ut och sedan gjorde C pannkakor till frukost. Lyckan var total! :-) Vi stack ner till stan och hittade en urgullig liten väsk-handskaffär på vägen med så fina udda saker. Där köpte vi varsitt par handskar. Sedan tittade vi in i en second hand-affär på Östermalm, men vilka priser..! Roligt att titta dock. Vi shoppade en hel del- eller jag gjorde det- och sedan åt vi lite lunch på ett stimmigt McDonald´s. (Bara hälsokost hela helgen!) Vi åkte hem till C igen, tog en kaffe och sedan var jag tvungen att sticka för att hinna till terminalen för Birka paradise där mitt resesällskap väntade med min biljett.
Vid halv sex släpptes vi ombord på båten. Totalt var vi 15 personer varav endast en inte har jobbat på samma jobb som vi andra. Vi samlades på en av alla klubbar på båten och tog något att dricka innan vi sedan gick till hytterna för att göra oss fina inför kvällen. Det var buffé där man kunde fylla på sina glas ohindrat vilket de flesta av oss nyttjade rejält! Sedan hade vi "hyttfest" innan vi skulle till dansgolven för att dansa hela natten lång! Oj, vad vi dansade! Först på översta däck där det var s.k nutida musik och sedan stack vi ner till femte däck för åttiotals-hits. Där blev vi sedan resten av natten för det var så grymt bra musik att ingen ville lämna dansgolvet! Till sist var vi ju ändå tvungna eftersom det stängde. Då gick jag och två tjejer till och lade oss medan de flesta andra hade efterfest i en av hytterna. Det hade tydligen varit ganska låg nivå på det med många snuskiga historier och fortsatt intagande av alkoholhaltiga drycker. Men så är det väl på kryssningar? Dagen efter var vi några tappra själar som faktiskt relaxade lite; badade bubbelpool och låg på sol-däck ett tag. Sedan åt vi hamburgertallrik innan vi packade ihop våra saker för att till sist kliva av båten, slitna men så nöjda med helgen! Det var verkligen fantastiskt roligt! Bussresan hem var ingen höjdare, trots att några hade iPhone och vi kollade på lite you tube-klipp, men att komma hem till min älskling var underbart! Han hämtade mig vid stationen och det var guld värt! Att få somna bredvid honom i min egen säng var jättemysigt.
Det var min helg och det blev ett väldans långt inlägg, men jag varnade er! Bilderna som hamnat i början av inlägget är väl nästan talande nog om man inte orkar läsa all text. :-)

2 kommentarer:

  1. jäklar vilken intensiv helg! men rolig!! och mycket hamburgare (gott) ;-)

    haha, ja.. det där uttrycket är det nog inte jättemånga som använder! det är nämligen min kusin som myntat det, hon har en hel del såna för sig, och de används flitigt i släkten! men såfort man råkar säga något av dem utanför "släkten" så reagerar folk (förståeligt haha) det där är mitt favvo tror jag.. använder det ganska ofta.. haha!

    SvaraRadera
  2. ja men eller hur! han är riktigt bra! perfekt musik när man jobbar :) och annars med ;)

    SvaraRadera