torsdag 30 september 2010

Tävlar igen och det känns bra!

Hej! Sitter hemma och kikar runt på alla sköna bloggar jag följer. Hittade en tävling på en där man kan vinna jättefina kort som en tjej har gjort. Nyfiken? Kolla här! Hon verkar göra massor med fina kort för alla tillfällen. Bilderna har jag tagit från hennes sida som ni ju hittar om ni klickar på länken.

Produkter från Lina Gardelid
Det var längesedan jag deltog i en tävling nu, men det är alltid kul. Tills man upptäcker att det var någon annan som vann... jag är nog en rätt dålig förlorare för jag mår oförskämt bra när jag vinner något!
Helgen som kommer ska min sambo och jag upp till Stockholm igen för att fira en födelsedag, men det blir inte lika intensivt den här gången. Förutom att vi ska åka upp samma dag som festen är och det kan ju bli lite stressigt, men ska säkert gå bra. Nästa helg ska jag och mitt s.k syjunte-gäng köra en bakdag på lördagen. Vi ska göra det senaste inom kakvärlden: cakepops! Spännande och lite barnsligt, men roligt! Hittade flera bloggar som tipsar om just cakepops- (tack vare att en av tjejerna mailade länkar dit)- där man blir jätteinspirerad! Kolla bara här: http://lindarunn.blogg.se/2010/february/cake-pops.html
eller här;
http://sockerrus.wordpress.com/2010/08/04/recept-cake-pops/
eller t.o.m här:
http://www.bakerella.com/i-have-a-problem/
Blir ni inte sugna så säg! ;-)
Hoppas att ni har en skön torsdag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar