söndag 12 september 2010

Mmm, en behaglig dag.

Sköna söndag, så kravlös och enkel! Äta frukost med våra fina vänner som sov över, åka en sväng till Ikea och äta isterband, samt köpa en stekpanna, hem och fika på överbliven chokladtårta, somna en stund i soffan, vakna till liv igen efter en timme och äta lite lasagne, säga hej då till C som ska repa, ta en uppiggande promenad, komma hem och först hänga lite tvätt, sedan läsa bloggar för att till sist koka ett ägg, fixa två mackor och te som man äter framför tv:n. Och nu sitter jag framför datorn igen för att uppdatera er om min helg. ;-)
Vi fick ju som jag skrivit tidigare besök och det var sååå trevligt! Vi åt- (bl.a lasagne och chokladtårta)- tog igen tid som passerat sedan vi sist sågs genom att prata mycket samt spelade en omgång trivial pursuit, där jag för en gångs skull fick briljera med flest "tårtbitar"! (Vi måste skaffa något nytt spel!) M och F hade en korg med sig när de kom med hembakt bröd, kaffe, te och två burkar marmelad. Det är ju en mycket roligare present än t.ex en blomma! Inte för att jag hade förväntat mig någonting..! :-) Tack ska ni ha för en jättemysig helg!
Undrar just när min käre sambo ska komma hem från repet... tyckte jag hörde en bildörr slå igen nu... kan det vara han? Nä, det var det inte. De har en spelning igen den 25:e september, men den här gången kan inte jag vara där. Då ska jag åka på kryssning med några tjejer på jobbet! Tror ni att det kommer bli lugnt? Då får ni tänka om... jag kan tycka att det är lite pinigt att åka på kryssning- särskilt om man har kollat på "Färjan"- men det är faktiskt förbannat kul! Sedan att de flesta är skitfulla och odrägliga... äh, det märker man ju inte när man är likadan själv. Hihi!
Nu ringde C och sa att han är på väg hem. Då ska jag ordna med en liten nattamacka till honom så att han sover gott sedan.
Hoppas ni haft en skön helg!

1 kommentar:

  1. Det är vi som ska tacka! :) Det var så god mat och så mysigt att sitta o prata o spela (även om jag sög fett i TP den här gången, haha). Hälsa Claes o tacka honom också! massa kramar från systra di!

    SvaraRadera