måndag 2 augusti 2010

Regndroppar faller utanför, men jag har sol inuti!
Hej! Hur mår ni i regnet? Mig påverkar det tyvärr ganska starkt och jag blir rätt låg. Mina flip-flops står vid altandörren och undrar när det ska bli dags att komma ut. Kanske inte mer i år... Fast det ska väl komma lite sol framöver, antar jag. Man säger ju så: efter regn kommer sol. :-)
I helgen har det ändå varit hyfsat väder och vi har varit på utflykt till Hjo. Ett litet stopp på bisonfarmen som ligger strax innan klämde vi in. Vi åkte aldrig någon safari, men såg en rejäl oxe som gick ensam uppe vid gården. Inte varje dag man ser en livs levande bison!
Vi har också varit ganska produktiva; igår åkte vi till Ikea och köpte tre lådor med lock som vi ska använda till källsortering. De passade perfekt i vår lilla hörna i köket. Den prickiga påsen är för tidningarna. Jag köpte även två burkar för tvättmedels-förvaring. Det är rätt fuktigt i vår källare så pulvertvättmedel klumpar sig i pappkartongerna man köper det i, därför behövde jag något som håller fukten ute. Satte på små lappar så man vet vilket tvättmedel det är i burken. :-) Sedan slog det mig att jag aldrig visade gardinerna jag gjorde till de små fönstren. Jag tog en panellängd och klippte av mindre bitar. Jag tog fållningsband- tror jag det heter- som man stryker på och vek mina gardinbitar på mitten och strök fast banden på tre sidor. En långsida lämnade jag öppen för att trä i gummibandet som gardinen hänger på. Hänger ni med?
Till helgen blir det bröllop! En av mina bästa vänner ska gifta sig och det ska bli så kul!! De kommer vara så fina och jag är säker på att festen kommer bli sjukt rolig för både de och deras umgängeskrets är helt galna! :-)
En av tjejerna i syjuntan har fått barn också! En fin pojke. Ser fram emot att få träffa honom!
Så trots regnet har man sina ljuspunkter i livet, eller vad säger ni?

2 kommentarer:

  1. Jag håller med dig om att regnet drar ned en. Ät lite choklad ;-). Du verkar ha det riktigt trevligt hemma.

    SvaraRadera