fredag 20 augusti 2010

Vem har snott min ork?

Hej på er, ni få läsare jag har! Jag är nog universums sämsta bloggare! Den senaste tiden har jag inte haft någon inspiration alls utan det känns som att jag bara jobbat eller försökt träna, men det har snarare blivit en runda på stan med en kompis där både lunch och fika har ingått. :-) Inget fel i att hänga med kompisarna, det är alltid lika roligt! Träningen kunde ju vara bättre dock... men jag och den ena av mina vänner vars namn börjar på E ska köpa kort på friskis o svettis och ge järnet den här gången! Att vi säger så varje år har vi redan glömt, det är ju det här året det händer!
Min käre sambo har det tufft på jobbet just nu och vi har nog båda hamnat lite i vart-fan-tog-sommaren-vägen-och-vad-hände-med-semestern-träsket! Vi har svårt att rycka upp oss, men jag hoppas att den kommande helgens kräftskiva ska göra susen. Dessutom fyller min älskling år på söndag och jag har köpt en perfekt present!
Hoppas ni har det bra därute i blogg-Sverige!

3 kommentarer:

 1. Undrar vad det är som händer när känslan bara kommer. Jag tror att vi alla behöver stanna upp och fundera över vad det är som är viktigt just nu. Jag har själv varit jympaledare in F&S. Efter 12 år fick jag bara nog. Jag funderade över varför? OK jag fick bra kondition och styrka men det som påverkade mig negativ var mitt behov av att fylla det personliga egot. Vidare har jag satsat på en karriär! Helt plötsligt har jag börjat fundera över, VARFÖR! Blir jag lyckligare? Jag tycker själv att jag mår bättre av att arbeta med min andra hjärnhalva och göra saker som fyller min själv.

  Jag grunnar mycket över mina kommande år. Jag har 10 år kvar till pension och har inte lust att bara kasta bort de åren och jag är lite rädd att jag hamnar i den situation som du beskriver. "Allt är urtråkigt".

  VAd vill jag komma! Jag tror att du står i ett vägskäl och du/ni längtar efter något i ert liv som är mycket roligare.

  SvaraRadera
 2. Du är inte deprimerad. Fundera över vad du vill, ta en dialog med din partner, och gör det du vill! Gör det inte komplicerat utan fokusera på det som du ser är rimligt. Behöver du en egen ekonomi för att känna frihet, gör så. Vill du åka på semester, en gång per år, med en vän, gör det. Vill du byta jobb, förbered dig, och stå ut under tiden.

  Kram

  SvaraRadera
 3. sådär kan det bli ibland, trist! men det vänder och blir bra snart igen!

  kräftskiva, härligt! själv anordnar vi vår årliga kräftskiva nästa helg och jag håller på att längta ihjäl mig!! :-)

  kram!

  SvaraRadera