onsdag 25 augusti 2010

Sol, vind och vatten- i mängder! Minus solen...Idag har C köpt sig joggingskor, nu ska han ut och kuta! Bra, bra, men jag får ju lite prestationsångest då om inte jag springer med. Fast jag skulle nog bara sinka honom ändå... bäst att han får springa själv! :-) Jag ska vara en duktig "hemmafru" och göra pannbiff som vi kan äta när han är tillbaks från joggingrundan.
Usch då, jag har verkligen inget intressant att skriva! Min hjärna är helt seg idag. Jag är så hemskt trött!
Överallt nu- känns det som- ser man reklam för utlandsresor under vintern och jag är så oerhört sugen på att sticka iväg och lapa sol någonstans! Man ser bilder på vita stränder med turkost vatten på reklampelare längs vägarna och där vill jag vara! Jag vill ligga i en hängmatta och läsa en bok medan jag hör vågskvalp i bakgrunden. Som ni kan se på bilderna så har jag en gång i tiden varit vid de där stränderna och jag saknar dem! Aldrig har sensommaren känts så jobbig som just denna. Jag brukar tycka att det är mysigt, men nej! Mitt hopp står till att det blir några fina september-oktoberdagar när löven skiftar färg och solen skiner. Klar luft och långa promenader. Det ser jag fram emot. Allt regnande gör att det känns som att den lilla sommar som finns kvar helt enkelt bara regnar bort! Förlåt min negativitet, men det är inte kul just nu.

2 kommentarer:

  1. gillar du lite romantiska feelgoodkomedier tycker jag definitivt den är sevärd =)

    SvaraRadera
  2. Sluta med alla måste och ta fram ett skissblock istället. Bilderna är underbara och de gör att man längtar till solen snart igen.

    Ha nu en trevlig kväll!

    SvaraRadera