tisdag 31 augusti 2010

Höst-inspiration!

Sitter och kikar runt på Ellos hemsida och det har verkligen kommit in mycket snyggt vad gäller heminredning! De har fått till jättesnygga visningsbilder också. Jag försökte låna över en bild hit, men det går visst inte så om ni är nyfikna så kolla här. Då kommer ni till deras visning av vardagsrum och kan sedan klicka er vidare. Det är kul att bli inspirerad så här inför hösten när man snart- (läs redan)- ska vara inomhus mer. Då blir man alltid sugen på att fixa hemma och köpa nytt samt göra de där sakerna man tänkte göra hela förra hösten. T.ex hade de jätteläckra bordslampor som ser ut som små hus i antingen svart eller vitt, men de var förskräckligt dyra tycker jag, annars hade jag gärna köpt en. Jag såg faktiskt liknande på Village fast de var mer som höghus. Nyfiken? Då kan ni klicka här. Jag lånade ett par bilder från hemsidan med.


Jag älskar verkligen deras sortiment, de inspirerar alltid, men tyvärr kan jag tycka att det är lite höga priser där med. Fast ibland är det värt det! ;-)


4 kommentarer:

 1. Visst blir man sugen. Varför kan man inte få unna sig emellanåt! Själv har jag svart bälte i shopping!

  SvaraRadera
 2. fina bilder!

  det är inget som hänthänt så det är bara nåt jag observerat..vet om..varit utsatt för..sett senaste året..en viss bloggare. Jag vill inte skriva ut nåt/hänga ut nån men var bara tvungen att skriva ut sjävla känslan jag hade just då. Eller har.

  Hmm detta blev du inte klokare av va?
  haha

  kram!

  SvaraRadera
 3. det är absolut det du ska göra ! Ta dig tiden!
  Skippa annars et motionspass eller ett tvprogram eller en städdag till fördel för skapandet så du kommer igång.
  Att skapa är terapi!

  SvaraRadera
 4. Snygga bilder och glasögon... Men du kan klara dig utan dom .. Det gör ONT!! men det är det värt memira.se :) Nu får du allt lista ut vem som skrivit detta : kille född 77 har opererat synen... ;) Ha det bra gamle vän :)

  SvaraRadera