måndag 30 augusti 2010

Mycket trevlig helg!


Den här helgen har varit väldigt bra! Vi hade ju besök av ett par kompisar i lördags och det var så kul! Jag var lite nervös innan eftersom vi aldrig umgåtts alla fyra förut, men det gick hur bra och lätt som helst! Jag måste få skryta med min sambo för han lagade maten vi bjöd på. Till förrätt blev det ugnsbakade rödbetor med chèvreost, honung och valnötter. Till huvudrätt gjorde han två olika pastarätter: en med olivolja, basilika, handpillade räkor och parmesanost, den andra med kantareller, grädde och även där parmesanost. Det var så himla gott! M och S som vi bjöd var så roliga för de sa saker som "vad är ni för människor?" och att de aldrig skulle kunna bjuda igen, men det bryr vi oss inte om, vi tycker bara det är kul att laga mat och bjuda hem vänner! Eller; C älskar att laga mat och jag gillar att sköta dukning och ljuständning och sådana viktiga detaljer. :-) Vi kollade på gamla foton och drack en hel del vin och hade det bara jättetrevligt ihop. Jag mådde som jag förtjänade igår också...
Vi joggade tidigare på lördagen och det gick jättebra! Trots att det ösregnade så att det droppade från kepsen och rann från händerna så var det så skönt. För att inte tala om hur ljuvligt det var att ställa sig i duschen sedan. Har nog aldrig känts så bra!
Jag har ritat lite med, som ni kan se på första bilden. Jag inspirerades av ett foto jag såg hos en vän på facebook och har gjort en skiss som jag ska göra färdig så småningom. (Vill ni så klicka på bilden så ser ni den större och bättre.)
Igår var solen framme merparten av dagen och då satt jag på altanen och lät min kropp värmas och kände hur solen faktiskt brände på kinderna och axlarna. Det var bra medicin för en trött själ! Hoppas ni har haft en fin helg och får en skön måndag!

1 kommentar:

  1. Visst är det trevlig att umgås med människor när all stämmer. Är sugen på de recepten till allt du beskriver. Måste bara!

    Kul att du börjat teckna. Fortsätt! Spännande!

    SvaraRadera