onsdag 30 juni 2010

Värmebölja!


Igår var det ju en sådan där varm, solig och svettig dag när man knappt kunde röra på sig utan att svettas! Låren klibbar ihop och man känner sig ofräsch hela tiden! Fast det ÄR underbart att det är sommar! Vi sprang på sta´n och uträttade ärenden inför resan. Skulle dessutom hämta en hylla hos en kompis som jag tänkt ha i vårt uterum. Hon bor på andra våningen i sitt hyreshus- (jag tror hon hyr...)- och jag tryckte in mig själv och hyllan i den minimala hiss som finns. Hyllan är inte jättestor, men det var ändå lite besvärligt att ta sig ut med den när den ju var ihopmonterad redan. Jag var helt svettklibbig när jag kom fram till bilen och skulle lägga hyllan i bakluckan, trodde jag... hylljä**ln fick ju inte plats! Så jag fick släpa tillbaks den, upp i hissen och in i hennes lägenhet igen. Då hade jag kånkat en hylla fram och tillbaks helt i onödan! Det var ju roligt... inte!
På kvällen tog vi det väääldigt lugnt. C gjorde drinkar och så grillade vi. Jag gillar inte riktigt bilden på mig, men ville visa mina nya solglasögon. Hihi! Lite åttiotal så där...
Om bara två dagar åker vi! Det känns jättebra och fortfarande lite overkligt. Ska bli kanonkul! Vädret ska nästan bli tropiskt här hemma till helgen och det var ju roligt för er... man blir allt lite egoistisk när man ska resa bort och önskar att det blir dåligt väder hemma, men jag tycker ändå att alla svenskar förtjänar bra väder efter förra regn-sommaren!
Ha det gott!

3 kommentarer:

  1. Det verkar som du flutit bort i värmen! Hoppas verkligen du har det bra!

    SvaraRadera