måndag 21 juni 2010

Har haft superkul!!
Helgen har varit kanon! Den började bra i fredags när sambon och jag handlade mumsig fredagsmat och sedan svängde förbi Kroatorpet på väg hem för att köpa fika. Ett jättmysigt fik som är lantligt charmigt med många goda bakelser och annat! Utanför ligger en liten byggnad där det var loppis! Jag och C klev in, för ibland kan man allt fynda och jag hittade ett- i mitt tycke- läckert knallorange halsband för endast 40 kr! Var inte det ett fynd, så säg! Sedan gjorde vi mat hemma. Det blev revben och en ljummen färskpotatis/rödbetssallad med chévreost.
I lördags var det fest! Först var vi lite på stan och träffade upp min fina kompis E med sin dotter. Vi lunchade ihop och det är alltid lika mysigt att träffa dem! Sedan tittade vi på vigseln mellan Victoria och Daniel. Så kära de är! På kvällen skjutsade jag C till en kompis och sedan åkte jag själv till min andra kompis E för tjejfest. Det var jättekul! Mycket tjejsnack och en del vovvegos också. Hon var ju hundvakt i helgen till en supersnäll jack russell som heter Snuffe! Vi gick så klart ut och jag dansade så jag knappt kunde gå på benen dagen efter. Sedan mötte jag upp min sambo och hans kompis. Vi hamnade på McDonald´s för en natta-hamburgare och till sist blev det nattbussen hem.
Igår var jag med syjuntegänget på SATCII. Först åt vi på thai-restaurang och sedan gottade vi oss i två och en halv timme åt glamour, många skämt och en del snygga manskroppar. :-) Filmen var rolig och underhållande, men kanske ingen sensation. Fast det är ju ändå tjejerna från SATC! Det är något visst med dem, inte sant?
P.s: ville bara visa min fina löjtnantshjärtan-planta som jag köpte för ett tag sedan. Älskar de vita små hjärtanen! :-)

1 kommentar: