måndag 7 juni 2010

Sommar och sol hela helgen!
Det har ju varit fantastiskt väder i helgen och vi har varit ute varje dag! Vi har gjort klart vårt grönsaksland, firat mamma, grillat och gjort svalkande drinkar som intagits på altanen i kvällssolen. Mamma kom hem till oss och hade med sig en jättesmarrig tårta som hon gjort själv. Hon är faktiskt grym på att baka! Hon fick sina strumpor och en rosa samt prickig diskborste, likadana servetter och rosa värmeljus. Det var ju lite på skoj, men hon gillade verkligen servetterna! Hon samlar nästan på servetter, har massor hemma hos sig. :-) Sedan hjälpte hon till att så frön i landet. Mysigt att umgås med mamma.
Jag fick en jättesöt liljekonvaljbukett av min granne. Världens snällaste "tant" som jag brukar stå och prata med över gärsgården. Hon ger mig trädgårdstips.
Igår umgicks vi med min sambos familj hela dagen. Brorsönerna busade och badade samt åt glass. Vi fikade ihop på landet och bara hade det lugnt och skönt i solen. Senare mulnade det på och idag regnar det, men det gör inget. Det har ju varit en sådan somrig helg och jag har så klart bränt mig lite så nu är det ganska skönt att det regnar.
Det är mindre än en månad kvar tills vi ska till Thailand! Idag ska min sambo vaccinera sig och på torsdag är det min tur. Känns helt konstigt att vi ska åka. Det kommer nog inte bli verkligt förrän jag sitter på planet. Måste shoppa lite solskyddskrämer också innan... läääängtar!!

4 kommentarer:

 1. Tack för din kommentar. Visst är det härligt att få resa och särskilt till Rom. Jag älskar huvudstäder och nästa mål blir Barcelona.

  SvaraRadera
 2. visst är det så, inga är bättre än mammor på att baka! :-)

  SvaraRadera
 3. Vad är det i glaset högst upp? såh jääääätte gott ut!!

  SvaraRadera
 4. Härliga bilder! Och ännu härligare resa framför dig, fuuuusk!
  Puss och kram

  SvaraRadera