tisdag 1 december 2009

Tjejmyskvällar kan man inte ha nog av!
Jag hade lite fel i senaste inlägget. Det var inte riktigt ett home-party jag var på igår utan min vän som brukar ha home-partyn hade lånat in sig i ett rum på ett ställe som heter MoFas hus i Skillingaryd. Där sålde hon slut på sitt julsortiment och så kunde man shoppa även av det som redan fanns i butiken. Jag köpte de fina träorden ni ser och små stjärnor att hänga i granen. Stjärnorna köpte jag på Mofas hus. Jag är supernöjd med mina inköp!
Efteråt åkte vi till metropolen Vaggeryd och åt pizza! Det var jättetrevligt och gott! Det var så roligt att sitta bara fyra tjejer och snacka loss om allt och inget. Det händer inte lika ofta som förr, men det är en härlig känsla.
Idag är sista dagen jag är ledig innan jag börjar jobba igen. Känns både kul att komma igång och lite trist att man börjar kl 6:45 första dagen efter semestern... men det ska nog gå bra. :-)

6 kommentarer:

 1. Åh vad mysigt det låter! Tjejkvällar är guld värt. Mycket skratt o mys! Vilka fina bokstäver du fyndat. Me like! Hoppas allt är bra. Kramar Emmy

  SvaraRadera
 2. Vilket fint väggord!
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 3. Oh, vad fina de där bokstäverna var! :) Mysigt! Ska du på julfesten? :)

  Äh, vad fan! Man kan få cancer av allt. ;) Chips har jag hört.

  SvaraRadera
 4. Absolut inte, myskvällar är härligt :D

  SvaraRadera
 5. Okej Monkiii! Nu tar du och ser "Micke & Molle"! En av mina favoriter. Kom just att tänka på att ni var lite väl gamla för att se Lejonkungen när den kom. Hur hipp var den när du var 17 liksom? Väldigt hipp när jag var 7 iallafall! :P

  SvaraRadera
 6. Låter supermysigt! Jättefina träbokstäver. :-) Ha en skön helg!

  SvaraRadera