lördag 12 december 2009

Helg-tips!

Tjena! Hur har ni det denna helgen? Själv är jag laddaaad!! Ska på stor fest hos min kära vän och blogg-kollega Li som fyller jämnt! Hon har bjudit in alla sina vänner till sitt "slott" och man ska ha finaste partystassen på sig. Roligt att få klä upp sig lite! Ska bli kul att se vad hon har hittat på. Jag tror mig veta att singstar kommer vara en stor(?) del av kvällen.
Om ni inte ska göra något särskilt utan bara slappa hemma i TV-soffan så går det massor med bra på dumburken för en gångs skull! T.ex kl 19 på Svt1 visas en dokumentär om Woodstock där den musikintresserade kan få sitt lystmäte tillfredsställt. De som har tv4 plus kan njuta av riktigt bra komedi kl 2o för då visas Stranger than fiction. Den är en smart, rolig och kärleksfull film med söta Maggie Gyllenhaal och Will Ferrell i rollerna, bl a. Det går flera filmer ikväll som är bra så det är bara att välja och vraka!
Jag återkommer med bilder och annat från helgen. Imorgon ska jag fira min födelsedag så jag får se när jag hinner skriva igen.
Ha en fin helg!

1 kommentar:

  1. Hej! Vilken mysig blogg du har! Jag hittade in hit från en annan och har läst lite. Kommer absolut tillbaka och tittar mera.

    Grattis på födelsedgen! Hoppas att du har en riktigt fin och mysig dag.

    Kram

    SvaraRadera