onsdag 31 augusti 2011

Bara ett par ord.

Hej!
Ska strax åka och luncha med en kompis. Men måste bara skriva snabbt att för ett par inlägg sedan skrev jag om Ikea-katalogen. Att jag äntligen fått den. Jo då, jag satte mig med höga förväntningar och bläddrade ivrigt, men ärligt talat förstår jag inte vad den stora hypen är om..? Det var Ikea, med lite nya inslag, men jag tycker inte att det var speciellt märkvärdigt. Har jag missat något?
Såg Polar pris-utdelningen igår och jag tycker att Patti Smith är så cool! Smart, begåvad och med ett underbart sätt att se på livet. Jag läser hennes bok Just kids nu och blir hela tiden hänförd över vilket liv hon levt, de människor hon mött och hur hon verkligen slitit för att komma dit hon är nu. När Ola Salo sjöng People have the power och Patti satt rörd med tårar i ögonen medan hon mimade med i texten blev jag också tårögd! Undrar om hon någonsin trott att hon skulle få ett sådant pris för sin musik. Eller sådan uppskattning.

2 kommentarer:

 1. Håller helt med dig om IKEA-katalogen. Visst - mycket fint men det är ju inte alls samma sak som innan när det inte fanns nätet som man kunde hitta allt på. Jag är på din sida! :-)

  Missade polarpriset - men håller helt med om att Patti är en cool donna.

  Ha en fin helg!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 2. Jag håller med dig i allt du säger. Beträffande min jobb. Jag är expert och projektledare. Det kan man inte tro när man läser om mig på min blogg. Hahaha....livet är enklare om man bejakar sig själv emellanåt.

  Kram

  SvaraRadera