fredag 12 augusti 2011

Nu är det slut på semestern.

Nu är semestern snart slut. Börjar jobba på måndag. Men det gör faktiskt inget. Den har varit väldigt bra och trots att jag tog en vecka mindre än jag brukar så känns det som att det räcker nu. (Fast om en vecka kommer jag nog ångra de orden...)
Förra lördagen åkte vi till Köpenhamn och hälsade på min bror. Det var superkul att träffa honom igen! Det skiljer bara tre år på oss och vi har alltid varit ganska tajta under vår uppväxt, så det är lite trist att han inte bor i Sverige längre. Vi traskade runt nästan hela Köpenhamn, åt god mat, gjorde marängsuisse och bara hängde i hans fina lägenhet. Tog många bilder på den, ska se om jag snart kan lägga upp några.
Efter Danmark åkte vi till Skåne, närmare bestämt Åhus och hälsade på ett par kompisar som hyrde en stuga där. Vi stannade i två dagar. Spelade spel, gjorde utflykt till Simrishamn- (dock pissregnade det så vi bara åt, fikade och drog)- och skrattade åt deras nio månader gamla dotter när hon for omkring i sin gåstol och massakrerade våra fötter.
Vi kom hem i onsdags och sedan har vi gjort väldigt lite. Det har ju varit trist väder så det har blivit filmkvällar, men idag skiner solen och vi kunde äntligen vara utomhus igen! Man blir så lycklig när sommaren liksom kommer tillbaks igen.
Ha en mycket fin helg!

1 kommentar:

  1. Vad roligt att du är tillbaka på bloggen. Jag kände också att det var skönt att återgå till vardagen och det är ett tecken på att man är utvilad. Jag tror också att den sköna sommaren har givit oss all den påfyllning som kropp och själ behöver!

    SvaraRadera