söndag 18 oktober 2009

Lite renovering och lite allvar.Vill bara visa några bilder från vår tvättstuga. Arbetet fortskrider. Nu är vi klara med golvet och har börjat måla väggarna. Det ser ni på den första bilden. Vi ska måla elementet också! Mittenbilden visar hur "kuben" blev som tvättmaskinen ska stå på. På de här bilderna har fogen inte riktigt torkat än. Jag tog dem för att kunna visa hur stor skillnad det blir sedan när allt är klart.
Idag fick jag ett tråkigt besked; min kusin Christer från dalarna som vi var och hälsade på nyligen har fått en aorta-aneurysm- (stora pulsådern till hjärtat brast)- och ligger på sjukhus tungt drogad. Han opererades i tolv timmar! De fick dessutom frysa ner honom under tiden. Nu har han fått plaströr bitvis istället för sina riktiga blodkärl. Det kommer ta lång tid innan han blir ordentligt frisk igen. Känns jättetråkigt och jag tycker så synd om alla mina släktingar i dalarna! För att inte tala om Christer! Det som känns tuffast är att det var så min pappa dog. Inte samma åder som brast, men annars likadant. Skönt dock att veta att Christer kommer klara sig.

1 kommentar:

  1. Hej! Kom ju att tänka på att du oxå har en blogg. Det ser ut att bli fint i tvättstugan ju!
    Vill du ha lite tips på inredningsbloggar jag ofta kollar så har du 3 här: inspirationsdesign.blogg.se, hilleshog.blogg.se, carlssonkarlsson.blogg.se

    SvaraRadera