lördag 31 oktober 2009

Räknare


besöksräknare


besöksräknare

Här ser ni min besöksräknare som har hamnat lite tokigt, kan man säga... men jag fattar inte hur jag ska få in den på min sida!! Har verkligen försökt, men lyckas bara inte! HJÄLP!!

1 kommentar:

  1. Jag vet inte hur den här räknaren funkar... Jag har Susnet och med den så lägger man in en del kod i Head statement plus en del kod i ett sidoelement ("gadget") av HTML-typ, där man vill att räknaren ska visas. Det borde väl finnas en instruktion på sidan där du hittade den?

    Men testa att lägga in den i ett sidoelement bara, HTML/JavaScript, det kan nog vara så lätt, den heter ju "Easy" :-) och du fick ju in den så lätt i inlägget så det är nog allt som behövs. Sidoelement och inget i Head.

    Fast den är ju Easy på ett annat sätt också... Den räknar varje klick på en bloggrubrik, om jag backar tillbaks, förhandsgranska kommentar, refresh osv. "Min" Susnet är inte lika cool som Easycounter ;-) men den räknar "rätt" (enligt min mening), unika besökare. Jag har nog t.ex "orsakat" minst 7-8 hopp på din räknare nu när jag kikat runt lite.

    SvaraRadera