fredag 25 maj 2012

Sommarmys!

Hej! Nu var det ett tag sedan jag skrev. Tiden går fort och med två killar som vill ha allt fokus på sig hinner man inte sitta vid datorn så mycket. Vilket väl är bra, egentligen.
Det är ju sommar ute och vi har spenderat mycket tid på landet och ute på vår altan. Det är den bilden ni ser med båda pojkarna i sina babysitters.
Claes har köpt en segelduk på Ikea som vi ska spänna upp över halva altanen så vi får lite mer skugga. Vi ska försöka fixa till lite där, den är ganska omysig nu faktiskt.
Vi har också planerat att göra en tripp till Skåne längre fram i sommar. Typ Simrishamn eller strax utanför. Tänkte hyra en lägenhet eller liknande. Det blir nog v. 30 och då har pojkarna hunnit bli fem månader, herregud vad fort de växer! På alla håll, hihi! Jack ser fortfarande rätt mätt ut, inte sant?
Förra helgen var jag ute och skakade rumpa på Harry´s! Det var jättekul! Jag, Emma, Cissi och Oscar satt hos Emma först sedan mötte vi upp vänner från tiden innan jag blev gravid- kan man säga- och det kändes så märkligt att stå på dansgolvet med allihop precis som förr! Bara den lilla skillnaden att jag nu är tvåbarns-mamma... :-) Jag sov över hos Emma och på söndagen brunchade hon, jag och Cissi på Spira. Världens sjystaste brunch med massor av mat! Kostade ju dock 145 kr, men det var det värt.
 Gosigt med snuttefilt!
 Altanhäng.
Trinda pojkar i soffan. :-)
Ha det gott, hörs en annan dag!

1 kommentar:

  1. Vilka go-klimpar! Jag får en sådan lusta att bita dem i det gossiga hullet. På tal om segelduk....jag vill gärna se lösningen.....har själv planer på att göra motsvarande.

    Kram på dig vännen!

    SvaraRadera