tisdag 15 maj 2012

Fortsättning på helgen.

 Här kommer några bilder från helgen, i alla fall från när vi var hos mamma. Som ni ser kan Claes inte alltid vara normal... :-)
 Mamma/mormor
 Charmig liten mjölkkanna och världens godaste sockerkaka!
Detta är hemma, pojkarna gillar att sova i soffan
på dagtid. Ett av få tillfällen när de sov samtidigt.

Min kompis Carros föräldrar och jag kommer väldigt bra överens och i helgen hälsade de på Carro med familj i Sthlm. Då pratade de om när Carro och c:o ska komma hem till jönnet i sommar. Hon sa till sin pappa att de ska ge sig ut och springa då i ett område nära där de bor. Men då fick hennes mamma nog och sa lite uppgivet: "planera inte för mycket nu, det är Monika i första hand vi ska hälsa på!" Haha, vad gulligt sagt av henne! De är så välkomna! 
Den här veckan blir det bara imorron också som jag är själv med barnen, sen är Claes långledig tors-sön. Skönt! Jag och farmor ska åka till BVC med pojkarna imorrn för vägning och mätning. Undrar hur mycket de väger den här gången? För en månad sedan vägde de 7,4 kg! De var alltså tre månader gamla då... Det är stadiga grabbar! :-) 
Förresten, trenden pojkarna hade att sova hela natten förra veckan har tyvärr inte hängt kvar... Jack har vaknat lite efter två och jag har fått ta upp honom. Max sover dock hela nätter om han inte väcks. Jag funderar på om det var så att Jack vaknade så innan också, men när jag inte sov i samma rum som dem så hörde inte jag det och då somnade han om. Kanske? Han skriker inte utan jag hör att han suger på handen och så gnyr han lite. Eftersom jag inte vill att han ska väcka Claes så har jag tagit upp honom, men han kanske skulle somnat om annars..? Får väl testa att låta honom vara. 
Nu kom Claes tillbaks från en löprunda. Ha det fint, hörs en annan dag! 

3 kommentarer:

 1. Tack för att du valde just den bilden... ;-)
  Pusspåre!
  // C

  SvaraRadera
 2. Hej vännen! Det är så mysig att få följa utvecklingen av dina grabbar. Tänk nästa sommar, då är det full fart!

  I´m back on my blogg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Kul att du tittat in! Jag har skrivit på din blogg, har du sett det? Kram

   Radera