onsdag 24 mars 2010

Tjej-tävling!

Min kära vän Li har en tävling på sin mycket roliga blogg! Man kan vinna ursnygga berlocker att smycka sig med från hennes princessPe-kollektion. Jag vill så klart vara med! Vill ni det med? Kolla in här. Passa på att läsa hennes inlägg också, hon skriver fantastiskt roligt! Trädet ni ser är hämtat från hennes blogg och där ser ni de fina berlockerna ni kan vinna. :-) Sa jag att hon skriver väldigt roligt? (Hehe...)

2 kommentarer:

  1. Hej vännen! Ja du, om jag kunde svara på det. Att hitta sin stil kan nog vara lätt för vissa och svårare för andra, beroende vad man gillar för saker och ting. Och man ändrar ju stil ibland också. Men en grundstil är ju alltid bra att stå på. Det gäller att hitta stilen som man både tycker är snygg rent estetisk, som man mår bra av att vistas i och som förhoppningsvis även är praktisk. För mig var valet så lätt, så jag vet inte riktigt hur man hittar den. Du får pröva lite olika och känna efter vilken som känns mest du. KRAM!

    SvaraRadera
  2. Sv: Tack så mycket! :) Jo jag fick en kommentar av en annan tjej som också sa att det var segt men för mig går det snabbt och effektivt vilket gör det hela mycket roligare :)

    Ja att äggen var coola, blev lite smått kär i dem.

    Ha en bra vecka.

    SvaraRadera