måndag 29 mars 2010

Sjuk och arg!

Idag är jag sjuk. Igen... min mage vill inte alls som jag utan bara värker och ömmar. Hur jag än står, sitter eller ligger så gör det ont. Jag blir så vansinnigt trött både min mage och av den! Jag hoppades hela morgonen att det skulle gå över för det gör det ibland efter att jag väl fått i mig lite frukost, men inte idag. Till sist ringde jag och sjukanmälde mig. Det kändes skitjobbigt och efteråt bara grät jag för att jag är så innerligt trött på att ha den här magen! Hela mitt liv har jag haft problem med den. När jag var liten- kanske fem år- minns jag att jag låg på golvet i köket och bara skrek för att jag hade så ont. Det värsta är att det känns som att jag inte riktigt blir betrodd på jobbet och det gör också ont- i själen. Visst, det kunde vara värre, men att ha magproblem är jobbigt nog. Ledsen att det blir ett så deppigt inlägg... hoppas ni har en bättre måndag.

2 kommentarer:

 1. Krya på dig vännen! Hoppas du mår bättre snart! O bry dig inte dem på jobbet! <3

  SvaraRadera
 2. Finns det ingen medicin som kan funka? Jag äter pillar förmin mage och gör jag inte det får jag ont i magen och får gå på toa mycket...
  http://www.familjeliv.se/Forum-11-258/m51115910.html här står lite olika läkemedel som folk tar emot IBS- mage och eftersom oftast inte läkarna föreslår olika hjälpalternativ så får man säga till dem vad man vill prova för läkemedel.
  Jättekram!
  Lövan

  SvaraRadera