söndag 14 mars 2010

Ny blomsterprakt!
På A6 i Jönköping har det öppnat ett café och en blomsterhandel i ett. Blombutiken heter årstid och de har mer än bara blommor: jättefina tunikor, väskor, gör-det-själv-halsband, snygga soffkuddar och annat pynt! Det var en fröjd bara att gå där och titta på alla vackra blommor och saker. Caféet är också fräscht med en eldstad i mitten som en skön samlingspunkt. Det har verkligen blivit ett lyft! Alltid roligt när det händer lite nytt som dessutom blir så här bra! Ett litet tips om ni har vägarna förbi Jönköping. Eller om ni som bor i jönnet inte varit där än. Åk dit!

4 kommentarer:

 1. Men vad mysigt! Är det utanför lilla entrén på vägverketsidan?? Måste kolla in nästa gång!!

  SvaraRadera
 2. Låter jättemysigt! Gillar den här typen av butiker där man kan sitta ner och mysa i vackra miljöer. Antar att det är bra för försäljningen också. :-)

  SvaraRadera
 3. Wow underbart, 2 favoriter i samma byggnad, kan det bli bättre?

  Ha en fin dag
  Kram Gunilla i Singapore

  SvaraRadera
 4. Sv: Jaha okej! Ja alltså jag har ju hellre smala och inte behöver noppa dem (som vi) än att ha riktigt buskiga och måste noppa hur ofta som helst.. =) Ja okej, mysigt, förutom att måsta jobba då, eller? Ikväll har jag myst med familjen, imorgon får vi gäster och sen har jag inget planerat, rätt skönt.

  SvaraRadera