söndag 31 januari 2010

Shoppinglycka!Aldrig hade jag väl trott att jag skulle hitta så många vill-ha-prylar på Åhléns! Har inte varit så förtjust i den butiken förr. (Kan ju bero på att man bor i lilla Jönnet där stället inte har hälften så stort sortiment som butiken i Stockholm...) Jag var inne på Åhléns på A6 i Jönköping och hittade så många småsaker jag blev förälskad i! Allt från servetter och muffinsformar till grytlappar och kökshanddukar. Dessutom med glada färger som får en att tänka på våren... suuuck! Dit känns det väldigt långt, men tar man en runda inne på Åhléns så kan man nästan höra vårfåglarnas kvitter och se fälten med vitsippor framför sig... :-)
P.s: när jag läste Expressens bilaga idag hittade jag den här sidan med massor av roliga och snygga inredningsprylar: www.ide-a.se.

1 kommentar:

 1. älskar åhléns! köpte den där grytlappen (fast grön), de där muffinsformarna, och en handduk med muffins igår till min kusin.
  och dagen innan den köpte jag en likadan handduk till en annan vän..
  haha! man kan verkligen hitta fina prylar där!

  sv: jo precis, man spelar i team. och så är det lite annorlunda uppbyggt med frågorna. man lägger upp 6 kort på bordet, med 6 olika "teman", och sen får ena laget börja att välja ett av korten, och sen är det nästas tur.. osv. när alla korten är slut så är omgång 1 slut. man spelar 4 omgångar, och den som fått flest poäng då (alltså gått flest steg) vinner.
  frågorna är också annorlunda, i vissa fall finns svarsalternativ, osv osv osv.
  kolla upp det! rekommenderas!

  SvaraRadera