fredag 29 januari 2010

Fredagkväll.


Vad tycker ni om det här rummet? Det finns på Stenungsbaden yacht club där min sambo spenderade en natt onsdag till torsdag denna veckan. Det var ju även med i Stjärnorna på slottet, om ni har sett det. Flott ska det vara! Nu bodde ju inte han i ett sådant här rum, men även de mindre rummen är jättesnyggt inredda och mysiga! Jag är inte alls avundsjuk... skulle gärna åka på en SPA-weekend dit. Det verkar super-nice! :-)
Ikväll var vi och såg Sherlock Holmes på bio. En spännande, actionfylld kriminalhistoria som emellanåt var riktigt smart och nyskapande, men mest en orgie i häftiga effekter. Fast det är ju Guy Ritchie som regisserat så vad hade jag väntat mig? Dock är det alltid kul att se Robert Downey jr och Jude Law. Snygga och riktigt duktiga skådespelare!
Hoppas er helg blir bra! Imorrn ska jag till E och festa och ha kul med alla goa tjejer!

1 kommentar:

  1. Ser riktigt fint ut det där. Vi såg också Sherlock på bio för några veckor sedan. Lyckades nästan hålla mig vaken. ;-) Är man småbarnsförälder så är man. Tyckte att den var rätt bra även om slagsmålsscener inte är riktigt min grej. Nog kändes det att Guy Ritchie varit i farten. Jude är alltid skön att vila ögonen på. :-)

    SvaraRadera