måndag 11 juli 2011

Okej eller ej?

Ikväll ska vi på middag hos ett trevligt par. H&M, (hihi!) De har nog också semester- som C- och ville träffas. Jag är ledig imorrn så det passade ju bra.
C har redan idag röjt i pannrummet och börjat måla. Grymt bra jobbat! Han är jäkligt effektiv när han sätter igång. Vad det än gäller, hehe..!
Oj, nu gick beige mannen förbi utanför. En smal krake med endast beiga kläder. Måste man klä sig så där smaklöst bara för att man blir gammal? Som det där med strumpor i sandalerna som de drar upp ordentligt på halva benet till sina gubbshorts. Kommer det alltid vara så? Har ändå svårt att tro att nittiotalisterna eller ens åttiotalisterna kommer klä sig så, men vem vet? Jag kanske själv blir en sådan där tant med blåaktigt permanentat hår. Eller är det att man äntligen har rätt att vara lite ful, inte bry sig om ifall kläderna matchar eller hur man bär sina shorts? Man har kämpat hela sitt liv för att vara rätt, nu får man vara fel. Ingen skulle ju gå fram till en gubbe och påpeka att han inte ser klok ut, man tänker att det är okej. Han är ju gammal. Eller?
Anyway... ha en trevlig måndagkväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar