lördag 9 juli 2011

Feeling hot, hot, hot!

Från och med idag har C semester, en vecka. Jag är inte alls avundsjuk, det känns verkligen jättekul att jobba i två veckor till och dessutom hela den här helgen samt den innan jag går på semester. Börjar jag tänka på det så blir jag så frustrerad att jag inte vet var jag ska ta vägen! Därför tar jag en dag i taget och gläds åt de små sakerna, som att solen skiner idag.
C ska faktiskt jobba lite på semestern dock. Han ska röja ur vårt pannrum, måla väggarna vita och ställa in det bordtennisbord han fick på sin födelsedag för typ två år sedan. Visst är han duktig?
Igår var han på after work med en kompis och jag hämtade dem efter jobbet. Jag trodde att vi skulle åka hem, men när jag svängt in utanför huset säger C "jag ska bara springa in en snabbis." Eh, jag trodde alla skulle gå in? "Nä, vi ska till Simon." Jaha, kul att ni berättar det för mig! Det blev inte mycket längre att köra, men det kunde ju sagts tidigare. Ska installera taxameter och ta betalt i fortsättningen... Nåja, de måste väl få fira sin semester de små sötnosarna.
Nu ska jag göra mig i ordning för att jobba. YESSS! Gott att få svettas i vad vi på jobbet numera kallar bunkern. Det är så äckligt varmt framme i kassalinjen och i kundtjänst där jag är idag. Vi har bordsfläktar i kundtjänst, men inte i vanliga kassalinjen. Vissa dagar har det varit 30 grader varmt! Det är så kunderna tycker synd om oss. Ventilation existerar inte! Våra chefer säger att det funkar som det ska, men tyvärr så har de fel. Väldigt fel!
Ha en skön lördag där ute, hoppas ni får njuta av det fina vädret!

2 kommentarer:

  1. Jag kan hålla med dig att klockan går sakta när man börjar närma sig semestern. Hur logisk man än är så händer det bara, det där, i hjärnan. Du har rätt inställning att försöka ta tillvara på de små stunderna och njuta av dem.

    SvaraRadera
  2. birgitta andersson9 juli 2011 13:11

    Bordtennisbordet fick han för 4 år sen´!
    Jättebra att det kommer upp. Hoppas de närmaste veckorna går fort fram till din egen semester.

    SvaraRadera