torsdag 28 juli 2011

'Bridesmaids' Trailer


Det är mycket film nu, men jag och tre tjejkompisar var och såg den här i tisdags och den var hysteriskt rolig! Helt underbar! En del av det som visas i den här trailern är inte med i filmen, men ni får ju ändå en känsla för hurdan filmen är. Återigen en film ni måste se!
Har semester nu och njuter till hundra procent! Jag, mamma och C var i Söderköping idag på en liten road trip. Vilken mysig liten stad! Göta kanal går ju igenom där så vi satt vid kanalen och åt glass. Det var underbart väder och vi hade jättemysigt! Vi hittade en liten antik-butik där min mamma köpte sig en jättesnygg kappa och jag ett par söta örhängen. Kvinnan som jobbade där var hur härlig som helst! Jättesocial och såg väldigt speciell ut. Hon hade sminket lite på tre-kvart och håret var stort och burrigt, hon verkar gilla färger för hela hennes outfit var färgstark och blommig- ungefär som hennes lilla butik. Kommer inte ihåg vad den hette, men åker ni till Söderköping så kan ni inte missa den, det finns inte så många olika butiker.
Nu ska jag titta till kycklingen i ugnen. Allt bra med er?

1 kommentar:

  1. Å va bra! Jag ska se den imorn! :)
    Såg din kommentar på min blogg! Ja va synd att du inte kom ihåg! Väntade faktiskt på dig! ;) Men du är förlåten. Jag gick ju ändå hem så tidigt! ;) Ses på Maxi! Kram kram /Emelie Sahlström

    SvaraRadera