tisdag 12 juli 2011

Bara så ni vet.

Ville bara skriva att eftersom det är sommar och min älskling har semester nu så kommer jag inte sitta så mycket vid datorn. Det blir ändå inte speciellt roliga inlägg för jag är ganska oinspirerad. Jag kommer tillbaka med nya krafter, men just nu ska jag njuta av sommaren och så småningom av min semester! Tack till er som läser min blogg, ni är lätträknade, men värdefulla!
Kram kram

4 kommentarer:

 1. NEJJJJJJJJJJJJ.......inte så.........naturligtvis ska du vila från datorn och ha det skönt tillsammans med din kärlek. Jag kommer att sitta här och vänta på dig. Kram

  SvaraRadera
 2. Det är när man skriver att man tar en paus som orken plötsligt infinner sig ;) men det är helt okej gumman att bara ta det lugnt och göra det som är kul :)
  Jag hoppas att vi kan komma hemåt snart och hälsa på er, kanske grilla en sväng och prata gamla karikatyrer och annat spännande! puss puss!!

  SvaraRadera
 3. Och DU hade också en blogg! Då har jag också en till blogg att följa! ;) Wee! A vi ses på jobbet! Kram

  SvaraRadera
 4. Kommer att sakna bloggen när jag sitter och ammar! Hoppas du kommer tillbaka snart.'men vi ses ju snart i Jönkan istället, det e ju ännu bättre att få se fina dig! Puss älskade vännen min :)

  SvaraRadera