tisdag 3 november 2009

Shopping och drömmar om julen...Idag ska jag gå på stan med två av mina bästa vänner. Höll på att skriva väninnor, men vi är ju inte 50 bast! Vi ska luncha, förhoppningsvis shoppa något- (till min sambos stora fasa)- och bara ha så där kul som tre tjejer kan ha! Det är ju värsta November-tristessen ute så något måste man ju göra för att pigga upp sig! Men det känns otroligt att det redan är november! Bara en knapp månad kvar till jul och jag har dessutom semester v.48. Det ska bli superskönt! Vi ska inte resa bort utan bara fixa hemma och göra fint inför julen. Jag vill visa hur det såg ut hos oss förra julen även om det är ett tag kvar till nästa. Den översta bilden visar hur vår öppna spis var pyntad och så har jag tagit mitt sedvanliga kort på julgranen! Det gör jag varje år och min sambo tycker att jag är lika knäpp varje gång... :-)

6 kommentarer:

 1. vad mysigt med en tjejshoppingdag!

  och jag är likadan, vad gäller att fota julgranen. det är ju ett MÅSTE! :-)

  sv: tack så mycket!

  SvaraRadera
 2. haha, nej du har inte missat något.. det är jag som är seg. haha!
  men det kommer! (känns som att jag sagt det förut, men.. det kommer!) haha!

  SvaraRadera
 3. hej, så trist det inte blev något spa...men inget ont som inte har något gott med sig...en byrå är ju inte fel heller :)
  mysiga julbilder du visar.
  kramen

  SvaraRadera
 4. Åh vad mysigt med öppen spis, och vad fint pyntat. Avundsjuk :-) Klart man ska fota granen, och alla andra jularrangemang.

  Jag längtar till att börja julpiffa. Säger piffa och inte pynta för det jag vill göra (nu!) är att ta fram förra årets julduk och julgardin så kommer det bara bli supermysigt. Pyntet är bara pynt, inte mys :-)

  Jag skrev en kommentar till inlägget om räknaren också. Tänkte det var säkrast att hinta lite, vet inte om du kollar kommentarer på lite äldre inlägg. (Tillägg till den kommentaren, att klicka på skicka, skriva kontrollord, skriva fel/skriva om och sen skicka iväg fick räknaren att öka med ytterligare 4).

  SvaraRadera