måndag 20 juli 2009

Lite blandat!


Har inte skrivit på länge då jag haft fullt upp med att njuta av mina sista dagar på semestern. Här lägger jag ut några bilder från Halkidiki-resan igen. Den första är från vår sista dag när det kom ett skyfall utan dess like när vi precis kommit fram till en strand för att lägga oss och sola. Tji fick vi! Sedan en bild från en inredningsaffär i Thessaloniki med färgglada kristallkronor som fick mig att tänka på Indiska här hemma. Några galet fula skyltdockor var jag tvungen att fota med och tänkte att det är ju bara här de kan ha sådana, men när jag var i Stockholm gick jag förbi en affär som också hade sådana dockor i fönstret! Tog tyvärr ingen bild på dem.
Idag skulle jag ha jobbat igen, men har åkt på någon magsjuka som tvingar mig att vara hemma och nära en toalett... inte kul! Sista tiden på semestern har vi tagit det lugnt. Gjort små utflykter som en tur till Gällstad, (på första bilden ser ni ett par saker vi köpte där), och ätit middag på hamnkrogen i Gränna. Vi har plockat av våra hallon som börjar mogna nu-(bild nummer två..)- och njutit av dem samt målat ett par hyllor till sovrummet. Bilder kommer sen när de är klara och monterade!
Ha en skön semester, ni som är lediga och vi andra får väl bara hoppas att vi hinner njuta av den sol och värme som meteorologerna har lovat ska komma.

3 kommentarer:

 1. Hej! Tack för att du ville dela med dig av dina tankar om vår "altantwist". :) Såklart är alltd förhållandet (och familjen) viktigast! :) Det jag känner mig less på är att jag så ofta blir "motarbetad" och det är också något som kan göra att förhållandet blir lidande. :( Jag hoppas verkligen att vi en dag ska komma fram till en lösning som passar oss båda. För jag kommer inte gå med på något som inte känns bra för mig eller som jag kan "stå" för. Kan inte han ge med sig på något av alla mina förslag så tänker inte jag "möta" honom heller på hans enda förslag. :) Man blir ju lite trotsig också. ;))

  Ha en fortsatt bra dag! Kram Malin I&D

  SvaraRadera
 2. Hej igen! Det är inte alltid lätt att leva tillsammans med någon. Och de där karlarna är ju lite speciella. ;) Här bråkas det oftast p ga missförstånd och just för att sambon har svårt att kommunicera. Själv är jag väldigt öppen och "konkret", talar alltid om ifall något tynger mig och jag vill gärna att man ska prata i stället för att man ska bära något själv. Men alla är vi ju olika. Fast det blir så svårt att leva med någon som är raka motsatsen och mer som en mussla som man får dra ur orden ur....
  Så i bland skulle det vara lugnast att bo själv. Men det är inte det lättaste att bara bryta upp. Vi har ju trots allt barnen i hop. :) Så det är bara att kämpa på! :)

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Åhhh det där trädet gillar jag! Vilken affär i Gällstad är det köpt på? Ha de så bra! KRAMAR!

  SvaraRadera