torsdag 2 juli 2009

Fler bilder...

Här visar jag när vi åt på en restaurang som vår reseledare rekommenderat: Stones. Vi åt svärdfisk som var jättegod! Stället var mysigt, men vi hittade ett annat som hette Pallini som var sååå mycket bättre både när det gällde mat och service! Vi ser också två stackars hemlösa katter. Det var gott om dem och det gjorde ont i själen att se de magra krakarna! Så en bild på vårt rum och en på mig på det första stället vi åt på i Hanioti. Där åt vi souvlaki.
Idag har jag nästan smält bort i värmen! Jag har hälsat på min goda vän E och hennes familj där jag blev bjuden på god mat och smarrig äppelkaka till efterrätt. Mmm! Sedan var vi på sommar-mingelparty för PrincessPe som jag skrivit om tidigare. Nog blev det att jag köpte några saker... ett armband och några söta grejer som ska bli inflyttningspresent till ett par kompisar som vi ska hälsa på i Stockholm i helgen. Det ska bli jättekul att åka till storstan! Samt att träffa min kära vän C. Jag hör av mig nästa vecka igen. Ha en skön helg!

1 kommentar:

  1. Ha det gött i stockholm. Jag hoppas fortfarande på att vi ska komma iväg nånting till jkpg i nästa vecka, men f's x skulle naturligtvis jävlas i år igen och ändrade veckor som vi ska ha barnen, så nu kanske jag inte kommer till jönet förrän v.29... :( Och då är det ju massor som inte är hemma...

    SvaraRadera