lördag 11 juli 2009

Bilder från mitt hem.

Kom på att jag inte har visat så mycket av mitt hem än så länge på bloggen och tänkte börja med köket. Vi har totalrenoverat vårt hus och köket var bland det första vi gjorde. Vi hade en hantverkare under tre månader som hjälpte oss, annars hade vi nog inte klarat av det... eller, hjälpte och hjälpte: han fick ju betalt! :-) Men vi blev jättenöjda med resultatet. Det är ett Ikea-kök fast vitvarorna är från elgiganten. Som ni kan se på före-bilderna så har vi slagit upp väggen där vi har spisen, det var bara skåp där innan. Nu är det luftigt och ljust! Vi valde ett lime-grönt kakel för att bryta av mot allt svart/vitt. Fast den sista bilden på köket när det är klart är ganska gammal nu så den stämmer inte till 100% med hur det ser ut nu. Vill också visa vår kokboks-hörna bredvid raddan av betong-glas, (eller vad det kallas), som ger mer ljus i badrummet.
Ha en skön helg! Idag ska jag åka till Gränna en sväng med min kära vän M och hennes fina familj. Myspys!

3 kommentarer:

 1. Stoor skillnad!!!

  Härligt, bra jobbat  Maliin

  SvaraRadera
 2. Väldigt snyggt, jättekul att se före och efterbilder! Hoppas ni har sol idag :) här har vi sol så det räcker och blir över....hehe nej jag skall inte klaga! Vi njuter och svettas om vartannat :)

  SvaraRadera
 3. WOW vilken skillnad! Så snyggt det blev! Alltid superkul att se före & efterbilder. Ser fram emot att se resten av ert hus:-)! KRAM!

  SvaraRadera