torsdag 4 juni 2009

Syskonkärlek och homeparty!

Häromdagen pratade jag med min bror i telefon och han sa att han hade tittat på min blogg, men blivit bestört över att jag inte nämnt honom i något inlägg! Så nu gör jag det. Han bor och arbetar i Holland, (Amsterdam), med flickvän som är från Frankrike. I mars var de hemma och hälsade på lite och då fick vi en flaska cognac som hennes pappa tillverkat. Läckert, tycker jag! De håller på och letar efter en större lägenhet som de ska kunna bo tillsammans i och även ha plats för att både jag, min sambo och mamma kommer dit! Han har bott där i ca två år och vi har fortfarande inte hälsat på! Det är lite skamligt.... men det kommer att ske, jag lovar! (Är du nöjd nu, brorsan?) :-)
På onsdag nästa vecka ska jag ha ett homeparty. Det är ett rätt nystartat företag som kallas PrincessPe som säljer allt från smycken till kakformar! Ok, inte allt precis, men mycket! En kompis till mig är numera återförsäljare och åker runt till folk för att ha homeparty! Det är ju en kul grej också tycker jag. En ursäkt för att dra ihop vänner och få umgås lite. Det ska bli jättekul! Funderar bara på vad jag ska bjuda på.... men det löser sig!
Ha en trevlig helg, gott folk! Vill ni träffa mig så får ni komma till mitt jobb... ;-)

2 kommentarer:

  1. Cupcakes på ditt kozilfat så klart! :) Trevligt med lite homeparty! Hoppas ni får skoj. Har precis själv haft ganska skoj åt ditt mail med svenskar som försöker prata engelska! kram

    SvaraRadera