söndag 14 juni 2009

Superbt resemål


På den här bloggen kan man läsa om bloggarens resa till New York och se härliga bilder från stan och vissa affärer. Vi- jag och sambon- var där i okt/nov förra året och jag känner att jag bara måste lägga ut några bilder här för jag längtar tillbaks så grymt mycket och både jag och sambon känner likadant: ska vi bara göra en resa till i livet så blir det dit! På bilderna kan ni se frihetsgudinnan, ett altare i St Pauls Cathedral med bilder på massor av människor som blev offer för attacken 9/11, en härlig frukost på Sbarros, ett foto över stan från taket på toppen av Rockefeller center och en vimmelbild från Times Square. Notera den röda pälsfiguren till höger; Elmo.
Om en vecka ska vi dock åka till Grekland. Man behöver lite sol och värme också. Men sen kanske det blir The Big Apple igen!

4 kommentarer:

 1. Visst är det ett grymt ställe. Har varit där två gånger och det blir definitivt fler. :-) Finns så många härliga ställen att besöka dock. Tyvärr räcker ju inte tid och pengar till allt man vill. :-)

  Grekland här ju också hur schysst som helst! Dit åker jag också gärna igen. Den här sommaren blir det dock Sverige för oss. Det får gå det med. :-)

  Kram
  InneoUte-Malin

  SvaraRadera
 2. hejsan, kul att du länkat till mej, tack tack!
  Grekland är verkligen toppen också, hoppas få se lite bilder därifrån..??

  -vi bor mitt i smeten, och en gata från havet, det känns såå underbart med utsikten från ballkongen....Love it!

  SvaraRadera
 3. Tack för era kommentarer! :-) Stämmer så bra att varken tid eller pengar räcker till i NY, därför måste man ju bara åka flera gånger... Jag kommer definitivt lägga ut bilder från Grekland sen!

  SvaraRadera